Intresserad av att jobba hos oss? 

För att jobba hos oss krävs att man kan jobba dagtid mån-fre varje vecka.
Vi tar inte in några sommarjobbare då sommaren är lågsäsong för oss.

Välkommen att skicka in din spontanansökan till info@hundrast.com (bifoga CV samt personligt brev). Vi behöver även veta om du har körkort och tillgång till bil då det krävs i vissa av våra distrikt.

Vårt team

Andres


Grundare och verksamhetsansvarig på Hundrast. Utbildad personalvetare och även studerat djurpsykologi. Övriga intressen är fotboll och hundar. Har själv en Staffordshire Bullterrier (Myran) som brukar följa med på jobbet och rasta hundar.

Caroline


Biträdande verksamhetschef. Carro har jobbat på Hundrast sedan december 2019 och ansvarar för den dagliga driften i verksamheten. Hon är även utbildad djurvårdare på nivå 2. Har en Corgi (Fenton) som också är med på jobbet ibland.

Marika


Marika jobbar som arbetsledare och har jobbat på Hundrast sedan Augusti 2019. Hon har tidigare tävlat i synkroniserad konståkning och på gymnasiet pluggade hon spelgrafik. På dagarna har hon oftast sin eurasier Cludde med på jobbet.

Kajsa


Kajsa är arbetsledare och har jobbat på Hundrast sedan
maj 2022. Kajsa har själv vuxit upp bland djur och har tidigare jobbat som barnskötare på dagis. Hon har även praktiserat på hunddagis. På fritiden är det hästen som får mest uppmärksamhet.

Petter


Petter har jobbat på Hundrast sedan augusti 2019 och är kanske den som har rastat flest hundar av alla. Han har under en period även jobbat som arbetsledare men har gått ner i arbetstid pga studier. Han har en grönlandshund som heter Nea som får följa med till jobbet ibland. Utanför jobbet är det stora intresset musik och petter producerar även egen musik. 

Petre


Petre har jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Petre är mångsysslare och han har bland annat underhållit oss med magi på våra öppet hus-dagar och after works. Han besitter en bred kompetens inom djur och har många gånger fått hoppa in och hjälpa till med lite "svårare" hundar.

Petre är för närvarande sjukskriven tyvärr.

Tatiana


Jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Tatiana har otroligt fin hand med djur och får oftast väldigt bra kontakt med hundarna framför allt när hon pratar på sitt hemspråk rumänska. Hon drömmer om att någon gång öppna sin egen hundsalong.

Meriter: Månadens medarbetare i juni 2021 

Natalie


Jobbat på Hundrast sedan februari 2020. Har vuxit upp med hund och har väldigt goda kunskaper inom hund och katt. Har själv katt och just nu studerar hon musik.

Cecilia


Cecilia har jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Hon är utbildad hunddagisföreståndare och har ett brinnande intresse för hundar och framför allt Huskys. Utanför jobbet passar hon även hundar som hobby.

Emil


Jobbat på Hundrast sedan februari 2019. Emil var en av våra första anställda och han jobbar numera extra och rycker in vid behov. Har jobbat med allt från schema- och personalfrågor till "vanliga" hundrastarsysslor. En riktig allt-i-allo med andra ord!

Amanda


Jobbat på Hundrast sedan augusti 2020. Studerar även till tandhygienist och har själv en liten Yorkshire terrier (Teddy) som får följa med på jobbet ibland. Har tidigare jobbat bl.a. på Liseberg och i klädbutik.

Camilla


Jobbat på Hundrast sedan september 2020. Camilla är en glad tjej som utöver ett stort intresse för djur även jobbar som instruktör i Taekwondo. Camilla har levt med djur hela sitt liv och har tidigare jobbat bland annat på Hotell Liseberg på Heden.

Rasmus


Jobbat på Hundrast sedan oktober 2020. Rasmus är en riktig hundkille och har bland annat jobbat på hunddagis tidigare. På gymnasiet läste han naturbrukslinjen med inriktning på hundar.

Rasmus har blivit månadens medarbetare på Hundrast två gånger!

Pepe


Jobbat på Hundrast sedan februari 2021. Pepe är en hundmänniska som älskar att vara ute i skog och natur. Har tidigare haft en schäfer-blandis (omplacering) och jobbat inom skola i många år.

Linn


Jobbat på Hundrast sedan augusti 2021. Linn är uppvuxen med en finsk lappphund och en japansk spets. Tillsammans med sambon Petter har hon grönlandshunden Nea som dom turas om att ha med på jobbet. 

Sahar


Jobbat på Hundrast sedan september 2021. Sahar är utbildad veterinär i sitt hemland Irak och har även drivit en veterinärklinik där. 
Utanför jobbet är hon en riktig träningsnarkoman och hon tränar minst fyra gånger i veckan. 

Emelie S


Jobbat på Hundrast sedan september 2021. Har tidigare jobbat på hunddagis, men även som hudterapeut (för människor).

Emelie har tyvärr skadat benet och kan därför inte jobba för tillfället, men hennes hundar hoppas på att hon snart kommer tillbaka!

Jessica


Jobbat på Hundrast sedan oktober 2021. Jessica är en stor hundälskare som vid sidan av jobbet illustrerar och översätter barnböcker. 

Jessica har själv en bichon havannaise som heter Nelson.

Övriga meriter: Månadens medarbetare i maj 2022!

Joakim


Jobbat på Hundrast sedan oktober 2021. Joakim har tidigare jobbat på hunddagis och har flera olika hundutbildningar i ryggsäcken, såsom hundbeteendebiologi samt första hjälpen för hund.

Studerar nu till personalvetare och jobbar därför bara extra för tillfället.

Isabella


Jobbat på Hundrast sedan december 2021. Isabella har själv en labrador som heter Rocky och hon har tidigare jobbat inom städbranschen. 

Isabella blev månadens medarbetare i mars 2022.

Lena


Jobbat på Hundrast sedan februari 2022. Lena har tidigare jobbat bland annat inom vården och även kört färdtjänst. En stor passion för hundar gjorde att hon sökte sig till Hundrast.

Lena har själv två små vovvar men även katter.

Monika


Jobbat på Hundrast sedan februari 2022. Monika har sin bakgrund inom spelbranschen men har även jobbat på hunddagis tidigare. 

Monika har själv en corgi och på fritiden gillar hon att läsa böcker och illustrera. 

Anne Louise


Jobbat på Hundrast sedan
mars 2022. Anne Louise är ursprungligen från Danmark
men bor sedan två år tillbaka i Göteborg.


Tidigare jobbat med kundsupport och har förutom hundar ett stort intresse för gaming!

Kasimir


Jobbat på Hundrast sedan
mars 2022. Kasimir har en stor passion för hundar och har tidigare bland annat jobbat på hunddagis. 

Han har även gått naturbruksgymnasie med inriktning på djursjukvård!

Emeli E


Jobbat på Hundrast sedan
april 2022. Emeli har tidigare jobbat som hundrastare på ett annat företag men blev headhuntad till Hundrast då flera av våra kunder rekommenderade henne.

Emeli har tidigare studerat djurskydd och etologi, och har även tävlat i hästsport. 

Josefin


Jobbat på Hundrast sedan
april 2022. Josefin har alltid haft ett brinnande djurintresse och utöver jobbet på Hundrast är hon även säsongsanställd på High Chapparall. 

På fritiden ägnar hon sig mycket åt sitt stora intresse CosPlay.

Moa


Jobbat på Hundrast sedan
juni 2022. Moa studerar för närvarande en hundskötarutbildning och genomförde sin praktik hos oss. Nu kombinerar hon studierna med jobb som hundrastare. 

Har bakgrund inom scouterna där hon även sitter som vice ordförande i sin scoutkår. 

RebeckaRebecka har jobbat på Hundrast sedan augusti 2022. Hon har ett brinnande intresse för djur och är bland annat uppvuxen med hästar, hundar och katter. Utanför jobbet är det hästen som är det stora intresset och hon tävlar i dressyr.

MelvinMelvin har jobbat på Hundrast sedan september 2022. Melvin är från Mölndal och har under hela livet haft en brinnande passion för hundar. Han är uppvuxen med hund och har även passat andra hundar i grannskapet. Han har tidigare praktiserat på hunddagis och älskar att vara ute i naturen.

EleonoraEleonora har jobbat på Hundrast sedan september 2022. Eleonora är en glad tjej med stor vana och bra hand med hundar och andra djur. Hon är utbildad hundskötare och har tidigare jobbat i stall och på hunddagis och hon har även suttit med i stallets ungdomssektion som ledamot.

SigridSigrid har jobbat på Hundrast sedan september 2022. Sigrid är en riktig djurvän men kommer senast från jobb inom äldrevården. Hon är utbildad djurvårdare för hund och smådjur men har även utbildning inom grundläggande hästhållning.

JacobJacob har jobbat på Hundrast sedan september 2022. Jacob har studerat naturbruksprogrammet djur med inriktning djurträning och djurpark. Han har även läst till hundskötare på Lerums vuxenutbildning. Han har tidigare jobbat på bondgård och på fritiden rider han och spelar schack.

NathalieNathalie har jobbat på Hundrast sedan november 2022. Hon hade först praktik hos oss som sedan övergick till en fast anställning.
Nathalie är utbildad djurvårdare och har tidigare praktiserat på hunddagis men även på Borås djurpark!

ChristofferChristoffer har jobbat på Hundrast sedan december 2022.


Christoffer är en glad kille som utbildat sig inom film och tv på college i Australien 🇦🇺


Han har en bakgrund i det militära men även jobbat på lager och som lokalvårdare.

Han har tidigare jobbat som hundrastare på ett annat företag, vilket innebär att han träffat flera av våra kunder sen tidigare.

AnnieAnnie har jobbat på Hundrast sedan januari 2023.


Annie är en 19-årig hundfantast som trots sin unga ålder har stor erfarenhet inom såväl jakthundar som diverse hundsporter såsom nosework, rallylydnad m.m. 


Förutom aussietiken Ru har hon även hästar och katter, en riktig djurälskare med andra ord.


Hon har tidigare jobbat bland annat i matbutik och som städare. Hon jobbar även ideellt under Kungsbacka Ridklubbs tävlingar.