Hundrast startade i januari 2019 och vi har idag över 200 kunder. Vår vision är att erbjuda enklare städning i hemmet samt rastning av hundar till ett bra pris till hushåll i och runtom Göteborg. Vi har öppet måndag-fredag året om, vi har enbart stängt på röda dagar.

Vi strävar alltid efter att kunna leverera en service av högsta kvalitet. Vårt mål är att skapa långsiktiga lösningar för våra kunder. Genom att ha en öppen och rak kommunikation skapar vi en familjär relation till både tvåbenta och fyrbenta. Flera av våra kunder har varit med ända sedan starten 2019.

Vi tar ett stort socialt ansvar och jobbar aktivt för att påverka samhället till det bättre, såväl ur ett miljömässigt som socialt perspektiv. I vårt CSR-arbete har vi bland annat som mål att hjälpa personer som stått långt ifrån arbetsmarknaden att hitta ett jobb som man trivs med, vilket även är en del i vår värdegrund. För att ta oss mellan kunderna använder vi elscooter, elcykel eller miljöbil. 

Vi värnar om mångfald och har ett tätt samarbete med arbetsförmedlingen, något som lett till att vi kunnat hjälpa flera personer som stått långt ifrån arbetsmarknaden att få ett arbete. Vi jobbar aktivt för att ha en bra blandning bland våra medarbetare både när det gäller kön och ålder. 

Vi är drygt 30 stycken som jobbar på Hundrast och åldersskillnaden mellan vår yngsta och äldsta medarbetare är nästan 50 år! Vi jobbar i olika områden och alla våra anställda tilldelas ett distrikt. Det innebär att ni för det mesta kommer ha samma person som utför våra tjänster, vilket skapar en trygghet för såväl kund som hund.

Om någon i personalen blir sjuk så finns våra arbetsledare alltid på plats för att täcka upp. Arbetsledarna är ute i verksamheten dagligen och har även träffat alla hundar, vilket innebär att hunden känner personen som kommer. 


Vi kommer hem till er avtalad tid och ni kan följa oss i realtid på våra sociala medier. Vi uppdaterar vår instagram med en videosnutt på varje promenad. 


Hos oss får hunden bästa möjliga omvårdnad samtidigt som den får vara hemma i sin trygga miljö på dagarna. Ni slipper logistiken att hämta och lämna på dagis eller gå hem och rasta hunden på lunchen. Ni kommer istället hem till en glad och rastad hund och ett städat hem!


Givetvis innehar vi F-skattesedel och ansvarsförsäkring. Företaget är försäkrat via IF och alla våra anställda omfattas av Fora försäkringar, vilket bland annat ger skydd vid arbetsskada samt tjänstepension genom SAF-LO.